SOLVED: I put a 97 Police interceptor engine in a 92 crown

Detail: I put a 97 Police interceptor engine in a 92 crown vic, I used the transmission that came from the 92 engine which I believe is AODE. I changed the wiring from front to back with wiring that came from a 97 grand marquis. when I try to crank it the starter clicks like it want to do something but it want start. the starter is good I had it tested at autozone. What else could be going on.
Detail Question SOLVED: I put a 97 Police interceptor engine in a 92 crown

Solution: Follow the positive cable all the way to the starter making sure all connections are tight. Then, starting at rge battery post remove and clean the negative cable connection making sure of a good connection. Check the starter relay by jumping the battery side to the starter side. This should motor the starter. (cause it to crank) Good Luck , Check all your grounds and make sure all starter wires are tight and clean.. , Hi, a 6ya Mechanic can help you resolve that issue over the phone in a minute or two. Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repair professionals here in the US. click here to Talk to a Mechanic (only for users in the US for now) and get all the help you need. Goodluck!

Latest Searches

By entering you agreed with our Terms of use and Privacy Policy.If you do not agree, please do not use this service or you will face consequences.
This site powered by Express JS, node.js, MongoDBand advanced javascript algorithm include all npm modules
Copyrighted © 2015